Home / Studeren / Je studententijd in beeld

Je studententijd in beeld

studentenDe studententijd is een mooie tijd. Eindelijk op eigen benen staan, je eigen keuzes maken en natuurlijk veel feesten. Tijdens deze tijd worden er natuurlijk talloze foto’s gemaakt van momenten waar je trots op bent, maar ook momenten waar je minder trots op bent. Maar wat doe je met al die foto’s.

Na je studententijd heb je een gigantische lading foto’s waarvan je eigenlijk niet zo goed weet wat je ermee moet doen. Weggooien is natuurlijk geen optie, want ze zijn stuk voor stuk een herinnering van misschien wel de mooiste en leukste tijd van je leven. In een oude doos bewaren of gewoon op je computer laten staan is ook niet alles dus is het zaak om er iets leuks mee te doen.

Een leuke manier om je foto’s te bewaren is om er een jaarboek van te maken. Vaak als je foto’s maakt met een digitale camera staat de datum erbij wanneer je deze opslaat en is het dus heel gemakkelijk om de foto’s op datum te selecteren. Maak van elke gelegenheid van een bepaald jaar één of meerdere collages en voeg met tekst bij wat de hoogte punten waren, met wie je was en waar je was. Je zult merken dat het nog best lastig is om te bedenken wat er ook alweer gaande was, laat staan over een aantal jaren, wanneer jij aan je kinderen wil laten zien wat jij tijdens je studententijd allemaal deed.

Na je studententijd heb je een aantal fotoboeken die je ook aan vrienden of bewoners van jouw studentenhuis kunt geven. Jij zult nooit vergeten hoe jou tijd was, maar je kunt nu ook iedereen laten zien hoe leuk het is geweest. Heb je teveel gefeest tijdens deze periode, dan is het ook nog eens handig om je geheugen op te frissen.

Tags: ,

 
 

0 Reacties

You can be the first one to leave a comment.

 
 

Laat een reactie achter